BREAKING

NEWS

Toppnews

Vi stolta över att kunna presentera en ny partner!

Zenit Design är en av Sveriges största designbyråer med produkter från bl.a. Sony, Axis, Mölnlycke, Hövding och SCA på meritlistan. Med dom som partners får våra bolag tillgång till en helt ny sorts kunskap och nätverk. På Zenit jobbar industridesigners, ingenjörer, grafiska formgivare och CGI-utvecklare och på tisdagar så kommer olika personer att vara här beroende på vilka behov som finns hos bolagen. Elin (industridesigner, kan allt om trender), Calle (VD och grundare), Mathias (industridesigner, grafisk formgivare och strateg) och Susanne (mekanisk ingenjör).

Så gick det sen!

8till5 skriver om människorna som vågade satsa på sina drömmar - vad hände med dem? Bland annat berättar alumni entreprenörerna Pierre Elzouki och Arijola Delija om vad som hänt sen sist 8till5 träffade dem. Vår egen affärscoach Ola Andersson snackar om appen OnTheFlea. Läs hela artikeln här. Ola Andersson, affärscoach på Ideon Innovation.

Vultus - Om fem år har vi optimerat lantbruket i Sverige

Skånska Dagbladet skriver om inkubatorbolaget Vultus som är prisade för sin innovation att använda drönare som verktyg för att optimera lantbruket. – Om fem år har vi optimerat lantbruket i Sverige och håller på att optimera lantbruket i världen, säger William Håkansson, 21. Läs hela artikeln här. Robert Schmitt & William Håkansson, Vultus.

Latest news
Archieve