top of page

Breaking

news

Välkomna Connexion Insights!


Det börjar bli lite mörkare och lite kallare utanför, men inne i våra lokaler växer affärsidéerna. Nya hos oss är Andreas Thuröe, Andreas Johansson och Mattias Lindberg med bolaget Connexion Insights. Välkomna till inkubatorn!

Dessa tre entreprenörer träffades på Sony där de tillsammans arbetat i många år. Nu vill de sprida vingarna med det egna konsultbolaget och använda sin kompetens inom produktutveckling och konkurrensanalys av elektronikprodukter. "Vår främsta kraft ligger i att vi kan ta fram data och sätta det i en kontext. På så vis får vi fram konkret fakta av vad nästa steg bör bli för ditt företag", berättar Mattias Lindberg

Redan idag har teamet arbetat med jättar som Telia, Ikea och Milestone, och drömmarna för framtiden är att växa internationellt med kontor i minst två länder. Vi kan inte annat än att glädjas åt att Connexion Insights har flyttat in på Ideon Innovation och ser fram emot att följa resan!

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page