Breaking

news

Anna Branten blir Ideon Innovations nya VD!

November 29, 2016

Sedan ett år tillbaka har Anna Branten arbetat som affärsutvecklare på Ideon Innovation, men går nu vidare in i chefsrollen! Hon har lång erfarenhet av ledarskap, entreprenörskap, innovation och affärsutveckling och har bl.a. arbetat som callcenter-chef på Trygg-Hansa och chef för affärsutvecklingen på Internet på SEB (Skandinaviska Enskilda Banken). Dom senaste 15 åren har Anna dock i huvudsak arbetat som managementkonsult kring affärsutveckling, ledarskap och innovation för allt ifrån börsnoterade bolag via kunder som Zenit Design och Minc till små startups.

 

Anna är exalterad och upprymd över att gå in i nya tider med Ideon Innovation. Hon kommer att fortsätta det gedigna arbete som görs på inkubatorn, men ska även lägga extra krut på att öka mångfalden bland bolagen. 2017 blir ett spännande år!

 

 

Please reload

TOPPNYHETER

SÖK TILL VÅR INNOVATIONSTÄVLING!

June 2, 2020

1/4
Please reload

SENASTE