top of page

Breaking

news

Välkomna Health Business of the Year!


"Folk sitter på sina rumpor alldeles för mycket" säger Mikaela Persson, Karolina Silfverberg och Fredrik Ramsten från Actimate. Mikaela och Karolina har båda lång erfarenhet som triatleter, och Mikaela är fortfarande aktiv i Sveriges landslag. Fredrik har en basketkarriär bakom sig. Dessutom finns ett stort intresse för kost, hälsa och välmående - någonting som har drivit dessa entreprenörer till att vilja motivera andra.

"Stegräknaretävlingar finns på företag idag, men det är tråkigt tycker vi. Det blir elitistiskt och de som redan tränar gynnas av de. Actimate vill med sin aktivitetsutmaning Health Business of the Year visa att det är viktigt att röra på sig, men att det spelar ingen roll hur du gör det. Du kan rida, simma, dansa, simma, skotta snö eller vad som helst", berättar Karolina. Hon menar att det är teamet som är det viktiga, och att man tillsammans tävlar mot andra företag.

Mikaela, Karolina och Fredrik har nu flyttat in på Ideon Innovation för att utveckla sin tävling och plattform, allt för att motivera till att fler ska röra på sig. Direkt vid starten deltog de i vårt säljprogram ATE, och ser fram emot en inkubator-tid fylld med kunskap, inspiration och hjälp på traven i entreprenörsäventyret. Det gör vi med - välkomna till Ideon Innovation!

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page