top of page

Breaking

news

Tisdagsfrukost och Pitcher's Corner!

Igår bjöd Ideon Innovation på en episk morgon och förmiddag, med frulle och Pitcher's Corner. ☕️

Vi älskar folk och vi älskar frukost. Så varje tisdag klockan 9 bjuder vi in alla som vill på goa mackor, massor med kaffe och massor med juice.

Det brukar bli mycket snack med nya personer och en hel del nyttig information om vad som händer på Ideon Agora!

Varannan tisdag kör vi också Pitcher's Corner - det perfekta tillfället att få stå på scen inför en hård men snäll publik och pitcha sin idé. Pelle, aka världens bästa affärscoach, organiserar moderar det hele.

123...pitch!

Publiken ger värdefull feedback som deltagarna kan ta med sig till omgång 2.

Och vår eminenta domare Neal Greenspan utser en vinnare efter de båda omgångarna av pitchande. Vinnaren får 1000 kronor, hamnar på vår wall of champions och, viktigast av allt, har fått öva och finslipat på sin pitch!

Vinnare denna veckan var Tom från Nativ Craft, som ni kunde se på vår Instagram.

Är du sugen på att pitcha? Det behöver inte vara en färdig affärsidé, utan vi välkomnar alla typer av tankar, drömmar, idéer - så länge du knåpar ihop en pitch. Kontakta Pelle på pg@ideoninnovation.se, eller ring honom på 0734 08 73 68. Lycka till!

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page