Breaking

news

Mistbase blir uppköpta av brittiska hårdvarujätten ARM!

February 22, 2017

Mistbase har under de senaste två åren vuxit och vuxit, och har bokstavligt talat vuxit ur inkubatorn. För bara några månader satt de på Ideon Innovation, men efter att ha blivit mer än 18 anställda fick de flytta till ett nytt kontor i centrala Lund. Det är angenäma problem minst sagt, då vi självklart inte vill annat än att våra startups ska blomstra ut i världen.

 

Med det sagt kan vi stolt dela med oss av nyheten att bolaget blivit uppköpta av brittiska hårdvarujätten ARM för över 100 miljoner kronor! Nyheten har redan spridits över hela världen. Läs mer om framgångarna på Rapidus nyhetssida här, eller på The Registers brittiska nyhetssida här.

 

 

Please reload

TOPPNYHETER

SÖK TILL VÅR INNOVATIONSTÄVLING!

June 2, 2020

1/4
Please reload

SENASTE