top of page

Breaking

news

Time to say goodbye - Exitfesten 2017!

Efter att våra bolag gjort sin tidigare resa hos oss på Ideon Innovation är det dags för de att lämna oss, ut på nya äventyr. Det är bitterljuvt att säga hejdå för oss som har fått följa de under både upp och nedgångar, men vi är ju såklart mest glada över att ha fått se de växa och bli sina egna, starka bolag. Därför har vi vår Exitfest, så att vi verkligen kan fira den tid vi haft tillsammans, och önska de all lycka till. Häng med!

Christian Tellin från The Creative Plot intervjuade alla glada startups

Hejdå Sisu!

Vissa som redan har gjort exit kan ju dock inte värja sig från att stanna kvar. Som Samuel från Apotekarinfo. Han gjorde exit förra året, men hänger ändå kvar. Tur att vi gillar varann så mycket!

Hejdå Greinon! De kan dock inte heller värja sig från att flytta allt för långt bort, så nu hittar vi de i kontoret mittemot. Greinon har dessutom från början suttit på VentureLab, så vi har hängt med varandra sedan 6 år tillbaka. Bäst är ni :)

Hejdå Brainhubs!

Hejdå Everyday Baby!

:)))

Alla som gör exit får en tom bok, designad utifrån deras affärsidé. I den kan de själva fylla i framtidens innehåll.

♡ Ni är bäst! All lycka till i framtiden! ♡

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page