top of page

Breaking

news

Actimate expanderar och satsar!

“Stillasittande är den absolut största hälsorisken, samtidigt som tiden vi sitter ner på våra arbeten ökar. Det vill Actimate ändra på!”

Karolina Silfverberg, medgrundare.

​​​

Nu investerar företagen Repona och Adsensus i Actimate. Investeringen görs för att generera tillväxt, så att fler företag och anställda kan få motivation till fysisk aktivitet och bättre hälsa. Actimate utser varje år Health Business of the Year genom en företagsutmaning med fokus på fysisk aktivitet.

 

“När vi såg Actimates fantastiska produkt så bestämde vi oss på sekunden för att bli kund. För oss är det ett väldigt naturligt steg att även investera i produkten.

Vi ser synergier både avseende teknisk kompetens, försäljning och marknad.

Actimate är ett spännande komplement till vårt SAP-erbjudande”.

Hans Montelius, VD på Repona.

"Actimate har den lysande kombinationen av en produkt som verkligen kan bidra till en positiv samhällsförbättring och en fantastisk kommersiell potential."

Rasmus Nervall, VD på Adsensus.

 

Nyckeln till bättre vanor är att ta små steg varje dag. Actimate gör det roligt och enkelt. Anställda deltar i utmaningen, samlar poäng och får belöningar. Dessutom skapas teamkänsla genom att lyckas tillsammans. Appen används tillsammans med Google fitness (Android) eller Apple hälsa (iOS).

 

​Med Repona och Adsensus hjälp, kommer Actimate att kunna växa med både hög fart och bra struktur. Investeringen betyder att vi kan erbjuda tjänsten till fler företag som kommer kunna få den inspiration och support de behöver för att motivera sina anställda till en sundare och mer aktiv livsstil!"

Karolina Silfverberg, medgrundare.​

 

Actimates medgrundare Mikaela Persson påstår att träna och att hitta rörelseglädje på ett roligt och inspirerande sätt har inte bara ett stort värde för deltagaren, utan också för företagets välmående och samhället i stort!

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page