top of page

Breaking

news

NCC Infrastruktur köper en Hägring av Bjorkstrom Robotics

Nu har NCC Infrastruktur köpt en Hägring av Bjorkstrom Robotics! NCC är ständigt på jakt efter ny teknik som kan öka kvaliteten och effektivisera produktionen.

Efter bara första dagen var Andreas Fransman på NCC och hans team redan igång! De har varit ute på flera NCC projekt och visat att man med Hägring kan se större komplexa modeller i verkligheten och dessutom på rätt plats.

En del av Bjorkstrom Robotics teamet

 

För Bjorkstrom Robotics betyder det väldigt mycket att få en så stor aktör som NCC att utvärdera våran produkt. De är väldigt flitiga och har varit på flera projekt i Stockholm, Köpenhamn, Jönköping, Malmö på bara några månader.

De kommer med en massa värdefull feedback dessutom.

 

Kristofer Björkström är grundare till Bjorkstrom Robotics. Två år sedan började han att arbeta på sin ide och i april 2017 var första versionen av Hägring klar!

Hägring är en mycket användarvänlig Augmented Reality produkt som kan användas från allt mellan arkitekter till produktionspersonal. Produkten är baserad på Mixed Reality och exakt GPS positionering. Med Hägring är det enkelt att ladda upp en koordinatutsatt

3D-modell av exempelvis ett brofäste till enheten via webbsidan.

Man kan åka ut på plats och se brofästet där det ska byggas. Då är det lätt att se vilka hinder och problem som kan dyka upp på platsen. Kanske är det en transformatorstation som ingen har tänkt på att lägga in i handlingarna. Med hjälp av Hägring ser man direkt att det kommer att bli en problem.

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page