top of page

Breaking

news

Välkommen till teamet Melina Bergström!

Vi satsar på jämställdhet och kvinnligt entreprenörskap!

Nu börjar Melina Bergström jobba på fulltid på Ideon Innovation! Hon är en problemlösare och processutvecklare som ser möjligheter bakom hinder. Melina har valt att jobba hos oss för att hon vill vara med att katalysera kraft till vårt samhälle, till människor och till bolag.

 

Jag kommer arbeta med inkluderingsarbete och normkritik på flera nivåer,

samtidigt som jag utvecklar bolag som kan generera nytta och förändra världen.

En mix av idé-, affärs-, kompetens- och organisationsutveckling

får mig att gå igång!

 

På frågan ”vem är du?" vill jag svara att jag försöker ta reda på det! Jag drivs av rättvisa, av att skapa förändring och göra skillnad. Jag försöker lista ut livets gåta, allt det där som handlar om balans och jakten på lycka. Jag parerar vardagsångest med viljan av att förändra världen, hinna med spontandans i novembermörker och lyfta tunga saker på gymmet. Jag är en person som får energi av Nordnorges berg som talar till mig eller granskogens kraft som hjälper mig att få perspektiv.

Det mest givande med mitt jobb är att jag är gynnad till att tänka nytt och får vara kreativ! Nu planerar vi ett spännande projekt! Jag jag får jobba med ett grymt, inspirerande, och engagerat team som är i början av en långsiktig utvecklingsprocess!​

Mina guldtips till dig som är en blivande entreprenör är att du vet varför du gör det du gör. Brinner för det du gör. Provar dig fram. Löser problem eller behov som tillgodoser andra. Vågar testa och inte ”grottar” ner dig i saker för länge.

 

Ta stöd, fråga om råd, kontakta en mentor du ser upp till. Våga blicka uppåt och inte ta dig själv på för stort allvar. Det inte är så hemskt att misslyckas heller!

 

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page