top of page

Breaking

news

Allt fler i dag strävar efter en givande vardag

Överraskningar bör aldrig komma oväntat! Du som kommer till The Yes Day kommer få en liten överraskning av Historiskan - en självständig historietidning som sätter historiens kvinnor i fokus.

Grundaren till Historiskan är Eva Bonde. Idén till tidningen växte ur hennes frustration över bristen på kvinnor och icke-manliga perspektiv i traditionella historietidningar.

Eva jobbade tidigare som redaktör på en väletablerad historietidning på LRF Media och ifrågasatte ofta varför de inte hade fler artiklar om kvinnor eller med ett mer kvinnligt perspektiv.

Jag valde att ta chansen och säga upp mig…

Till en början gavs det möjlighet att ge ut Historiskan som ett specialnummer, men det blev snart tydligt att Historiskan skulle ha bättre möjlighet att utvecklas utanför förlagets ramar. Så då valde jag att ta chansen och säga upp mig för att kunna driva den vidare som en självständig tidning.

Allt fler i dag strävar efter en givande vardag…

Framgång för mig att jobba med något jag brinner för. Att skapa något som jag kan vara stolt över, som ger mig drivkraft och som kanske på något litet hörn bidrar till att förändra samhället till det bättre.

Jag tror att allt fler i dag strävar efter en givande vardag snarare än största möjliga flödet till lönekontot, och jag är definitivt nöjd om jag bara tjänar tillräckligt för att kunna leva tryggt och någorlunda gott.

Jag stödjer The Yes Day…

Jag tycker det är en fantastisk idé med en dag som stöttar annorlunda synsätt på entreprenörskap och som ger verksamma kvinnor en möjlighet att sammanstråla, utbyta erfarenheter och inspirera varandra.

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page