top of page

Breaking

news

Bakom kulisserna - Sib Solutions

Vi fortsätter med att lära känna våra fantastiska inkubatorbolag!

Idag tittar vi in bakom kulisserna hos Sib Solutions.

Bild från vänster: Staffan Persson, Lennart Bergström och Stefan Borg.

1. Beskriv kort och enkelt - Vad gör ni?

Varje år förlorar företag miljonbelopp i skadat och försvunnet gods samt bedrägerier. Genom att använda modern videoteknik har Sib Solutions hittat sätt att spåra vad som går fel, när det går fel. Videoanalys gör att man snabbt kan kapa kostnader, utbilda personal, sätta in rätt åtgärder, ge snabbare besked i kundtjänsten och vässa varumärket. Det är en lösning som ger vinster i många led.

 

2. Vi har ett stort nätverk här på inkubatorn - vem behöver ni komma i kontakt med eller vad behöver ni hjälp med just nu? Om ni behöver hjälp,

vem ska de kontakta hos er?

Vi är just nu i i en fas där vi ska börja anställa några fler utöver oss tre grundare, så det som är mest aktuellt nu kretsar kring anställningsavtal, försäkringar, tjänstepension etc samt hitta och välja ny passande lokal som vi kan växa i.

Kontakta Stefan Borg, stefan.borg@sibsolutions.se.

 

3. Vilket av de globala målen ligger er närmast om hjärtat ❤️?

Vi knyter främst an mot mål 9 - Hållbar Industri, Innovationer och Infrastruktur där vår innovativa lösning kommer att bidra genom att industrin kan få bättre kontroll på sitt gods och därmed bidra till att godset hamnar på rätt plats, med rätt innehåll och i gott skick. Allt som allt bidrar det till bättre resursutnyttjande av både material och människor, färre transporter och i slutändan även nöjdare

konsumenter och lönsammare företag.

 

Tack för att vi har fått lära känna er bättre!

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page