top of page

Breaking

news

Nya ledamöter till Ideon Innovations styrelse

Vid Ideon Innovations stämma den 27 juni valdes en ny styrelse.

Valberedningen föreslog sex ledamöter till styrelsen och fyra nya styrelseledamöter

vilka alla godkändes av stämman.

 

Ordförande Rickard Mosell (Vinnova Wallenberg Fellow och Business Sweden)

och Johan Olsén (Almi Företagspartner Skåne AB) sitter kvar från tidigare år. Stämman godkände också fyra nya ledamöter: - Eva Vati (grundare av VATI of Sweden och expertrådgivare UN Women) - Sofie Woge (entreprenör och grundare av Tendo) - Per Persson (Head Of Business Development på Lunds kommun) - Anders Ruland (Senior Business Development Manager LU Innovation)

 

Ola Andersson, nytillträdd VD för Inkubatorn, är mycket positivt till de nya ledamöterna. - Vi hälsar de nya ledamöterna varmt välkomna och vill samtidigt tacka avgående ledamöter för sitt engagemang och för sina goda insatser. Som VD är jag fantastiskt nöjd med vår styrelse som jag tydligt ser kan erbjuda både vår organisation och de startups vi arbetar med viktig kompetens, erfarenhet och nätverk. Vi har idag fler bolag än någonsin som vill vara en del av inkubatorn vilket visar att vi arbetat rätt och med den nya kompetens som nu tillförs får vi ytterligare kraft att bygga vidare vår verksamhet.

 

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page