top of page

Breaking

news

IDEON INNOVATION FYLLER 15 ÅR!

🎈 HIPP HIPP HURRA TILL IDEON INNOVATION IDAG 🎈

Det är roligt när det går bra och det går fort när man har roligt‼️ Sedan starten 2004 har snart över 300 företag utvecklats genom vårt inkubatorprogram. Vi är glada och stolta över alla företag och dess människor vi mött genom åren, oavsett succé, konkurs eller kanske något mitt i mellan. Bara det att våga är stort!

 

Vi har själva transformerats flera gånger under denna period. Vi har gått från processtyrda lösningar till något mer skräddarsydda lösningar och nu – eftersom samhället står inför stora skiften – till att också vara med och bygga ny kunskap. Genom våra projekt The Yes Way och The Joint Way tränar vi oss och andra i att arbeta brett i samarbeten och har hjälpt oss med nya metoder för att också kunna stötta andra typer av entreprenörer och att arbeta i nya och andra nätverk än tidigare.

 

Vi vill framåt fortsätta arbeta aktivt med förändringsarbetet inom jämställdhet och inkludering och jobba för de globala målen, 100% av våra inkubatorbolag ska ha lösningar som bidrar till att målen uppfylls. Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page