Breaking

news

IDEON INNOVATION FYLLER 15 ÅR!

🎈 HIPP HIPP HURRA TILL IDEON INNOVATION IDAG 🎈

Det Ă€r roligt nĂ€r det gĂ„r bra och det gĂ„r fort nĂ€r man har roligt‌ Sedan starten 2004 har snart över 300 företag utvecklats genom vĂ„rt inkubatorprogram. Vi Ă€r glada och stolta över alla företag och dess mĂ€nniskor vi mött genom Ă„ren, oavsett succĂ©, konkurs eller kanske nĂ„got mitt i mellan. Bara det att vĂ„ga Ă€r stort!

 

Vi har sjĂ€lva transformerats flera gĂ„nger under denna period. Vi har gĂ„tt frĂ„n processtyrda lösningar till nĂ„got mer skrĂ€ddarsydda lösningar och nu – eftersom samhĂ€llet stĂ„r inför stora skiften – till att ocksĂ„ vara med och bygga ny kunskap. Genom vĂ„ra projekt The Yes Way och The Joint Way trĂ€nar vi oss och andra i att arbeta brett i samarbeten och har hjĂ€lpt oss med nya metoder för att ocksĂ„ kunna stötta andra typer av entreprenörer och att arbeta i nya och andra nĂ€tverk Ă€n tidigare.

 

Vi vill framÄt fortsÀtta arbeta aktivt med förÀndringsarbetet inom jÀmstÀlldhet och inkludering och jobba för de globala mÄlen, 100% av vÄra inkubatorbolag ska ha lösningar som bidrar till att mÄlen uppfylls. Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

En liten tillbakablick hur det sÄg ut för 15 Är sen, fÄr ni hÀr (hÀmtat frÄn Ideontidningen 2004 nr 2).

TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR