top of page

Breaking

news

tre bli ett


Ideon Innovation går samman med Ideon AB och Ideon Open, tillsammans blir vi Ideon Science Park AB.


Detta gör vi för att vi vill samarbeta och använda våra resurser tillsammans för att utveckla och förstärka rollen som en internationell Science Park - med en tydligare verksamhetsinriktning att arbeta för visionen att förändra världen till det bättre genom att förverkliga djärva idéer och ta ledningen i att tillsammans med andra skapa världens bästa innovationsekosystem och bidra till en ljusare framtid!

 

Verksamhetsansvarig för Ideon Science Park tills vidare är Anders G Nilsson, f.n. VD för Ideon Innovation och Ideon Open och operativt ansvarig är Lotta Wessfeldt, f.n. VD för Ideon AB.


"Vi har under snart ett år arbetat intensivt med att utveckla vår verksamhetsidé och förbereda för att ta ett kliv framåt för att fortsätta vara en internationellt sett relevant och värdeskapande Science Park - säger Lotta . Det är också viktigt för oss att kunna tydliggöra vår strategiska inriktning mot Tech och Deeptech för att kunna möta Lunds universitets starka forskningsområden - tillägger Anders "

 

Nuvarande ägare och styrelse bedömer att den konsoliderade verksamheten kommer att vara på plats i början på nästa år.


TOPPNYHETER
Archive
TAGGAR
bottom of page